Rootline

Goerner Bionics

Content

Pionieri în ambalaje.

Cerințele pentru industria ambalajelor sunt enorme și nu pot fi mai diversificate. Numai în Europa, sunt produse aproximativ 60 de milioane de tone de plastic în fiecare an, iar industria ambalajelor, cu 40%, este pe departe cel mai mare client.

Aproape fiecare produs - de la materia primă la produsul finit - trebuie să fie ambalat și transportat de mai multe ori pe parcursul întregului său lanț valoric până când ajunge, în sfârșit, la client. Pe lângă protecție și transport, ambalajele din sectorul de consum trebuie să fie atrăgătoare, să comunice caracteristicile produsului și promisiunile mărcii și contribuie, conform studiilor POS (Probability of Success), cu peste 60% la stimularea impulsului de cumpărare.

 

Se termină cu plastic
Viitor fără plastic
Goerner Group

 

În cadrul grupului Goerner, în calitate de producători, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru ambalajele noastre și gândim consecvent întregul ciclu până la final, de la materia primă la materialul rezidual. Din acest motiv, structura întregului grup Goerner este concepută în acest fel: Deșeurile de producție ale producției de cutii din carton sunt materia primă pentru Formpack, producția de fibră fasonată, în care ne-am concentrat toate competențele noastre.

Cele 3 logo-uri ale grupului Goerner, Goerner Packaging, Goerner Formpack și Goerner Bionics formează un ciclu. Von Goerner Bionics arată o altă săgeată în viitorul deschis.

 


 

Ambalează în numele mediului.

Inspirați de natură, gândim în cicluri de viață și circuite. Ambalajele noastre au un scop. Și o viață după aceea.

În Goerner Bionics ne dedicăm inovației și dezvoltării în serviciul sustenabilității.

Partenerii noștri beneficiază de know-how-ul nostru în domeniul ingineriei proceselor, al industriei hârtiei și al producției de carton, al unei echipe puternice și al competențelor noastre, pe care le-am dezvoltat continuu, peste decenii.

Împreună cu echipa noastră, dezvoltăm de la ideea de produs până la etapa de producție în serie. Iar ingineria proceselor, inclusiv fabricarea sculelor, face parte din proces, la nevoie.

Cu GBfiber, cea mai recentă inovație pe care am putut să o aducem pe piață împreună cu un mare partener industrial, oferim un impuls important economisirii materialelor plastice de unică folosință, pe care îl vom prezenta pentru prima dată la FachPack 2019 în Nürnberg.

 

Weiterlesen GBfiber

O școală circulară de pește în mare.

 


 

Bionics. Inspirat de natură.

Bionics este format din termenii Biology (biologie) și Technics (tehnică). Chiar și Leonardo Da Vinci și-a transferat observațiile din zborul păsărilor în construcția legendarelor sale mașini zburătoare.

Bionics este astăzi unul dintre cele mai interesante și promițătoare domenii de cercetare. De la celebrul efect de scurgere perlată (lotus efect) al frunzelor de lotus până la Fluturele Morpho Albastru, a cărui culoare este creată doar prin refracția luminii de către solzii de pe aripi, subțiri cât un nanometru, până la firele lungi de mai mulți kilometri ai micilor coconi de mătase - perfecțiunea ciclurilor naturale inspiră cercetătorii din întreaga lume.

Efectul mărgelit asupra frunzei de lotus
Gogosi de matase
Fluturele Morpho albastru

Din această responsabilitate pentru planeta noastră minunată, ecosistemele sale și pentru generațiile viitoare, dezvoltăm ambalaje care intră complet în cicluri de viață noi și - în funcție de materia primă folosită - sunt compostabile industrial.

Drumul ambalajului nu se încheie la client, ci doar odată cu eliminarea sa. Calitatea, în ceea ce privește durabilitatea, o măsurăm în funcție de impactul ecologic pe care produsul nostru îl lasă în urma eliminării sale.

 

 

Trusty Report Logo