Rootline

Goerner Bionics

Content

Goerner Bionics

 

 

Ambalare din dispoziţia naturii - natura ne furnizează concepte geniale.

Având în vedere numeroasele probleme de mediu nerezolvate, este evident că omenirea va apela mai mult ca oricând la materiale naturale, care sunt economice şi ecologice totodată.  

De aceea, ne folosim cu mare pasiune de principiile din natură şi aplicăm cunoştinţele cu creativitate şi spirit de pionierat în soluţii de ambalare geniale. Ideile de ambalaje astfel rezultate sunt optimizate şi menajează resursele şi permit un marketing natural. La Goerner Bionics nu se îmbină doar două domenii esenţiale din industria ambalajelor: componentele fasonate pe bază de fibre şi cutiile pliante, ci Goerner Bionics se foloseşte şi de alte materiale naturale adecvate pentru ambalaje diferenţiate.

 

 

Goerner Bionics

Ambalare din dispoziţia naturii - natura ne furnizează concepte geniale.

Aceasta găseşte mereu soluţii fascinante care ne uimesc şi din care putem învăţa.

Goerner Bionics îmbină două domenii esenţiale din industria ambalajelor: Componente fasonate pe bază de fibre şi cutii pliante. Astfel apar soluţii de ambalare 3D unice care, datorită caracterului lor special şi surprinzător, sunt foarte valoroase şi în afara sectorului de marketing. Goerner este printre primii care pune în practică posibilitatea de a realiza ambalaje unice din materiale ecologice.

În acest scop sunt utilizate materii prime precum iarba, paiele etc. sau combinaţii de materii celulozice, care, în pofida durabilităţii şi a caracterului ecologic, satisfac dorinţele clienţilor. În plus: Printr-o combinaţie de materiale alcătuite din materii prime durabile, se economisesc straturi de ambalaj (de ex. plastic, lemn, carton acoperitor) şi astfel se realizează o reducerea a costurilor.

Cu ajutorul tehnologiei inteligente, ambalajul este stabil în cel mai înalt grad, mai uşor decât materialele obişnuite, perfect stivuibil şi astfel este optimizat pentru transport. Concomitent, noile ambalaje satisfac cerinţa de a fi ecologice şi durabile. Ambalajele Bionics sunt până la 100 % reciclabile, chiar şi deşeurile de producţie sunt reutilizate în producţia ulterioară.

 


 

Inovaţii naturale. Pentru un mâine natural. Este natural să cunoaştem drumul.

Goerner Bionics


Avem un plan. Ne cunoaştem scopul. De aceea suntem conştienţi şi de calea de urmat pentru proiectele noastre. Ne atingem scopul propus în patru etape, împreună cu partenerii şi clienţii noştri: Soluţii de ambalare durabile, unice.

 

Pasul 1: În primul rând ne ascultăm cu atenţie clienţii. Ce se cere? Ce funcţii trebuie să îndeplinească ambalajul? Căror cerinţe trebuie să facă faţă? Creierele noastre sunt solicitate la maxim încă din timpul analizei, iar primele idei şi propuneri de soluţii îşi fac loc în mediul inovativ. Încrederea şi transparenţa sunt sarea şi piperul.

Pasul 2:Este elaborată o soluţie foarte precisă şi în colaborare cu partenerii externi şi cu institutele de cercetare, se verifică potenţialul de aplicare al acesteia şi este prezentată clientului în cifre. Imediat ce clienţii noştri sunt mulţumiţi cu oferta şi îşi dau consimţământul pentru iniţierea lucrărilor, trecem în faza de planificare pentru producţie. Clienţii noştri nu îşi dau consimţământul pentru producţie pe baza unei grafici computerizate – pentru fiecare comandă este creat un prototip, astfel încât partenerii noştri să îşi facă încă de la început o impresie concretă despre produsul lor.

Pasul 3: Aterizări precise. Controlul calităţii este exclus. Respectarea termenului este un standard Goerner. Managementul de proiect aprofundat, un depozit de materii prime corespunzător şi o poziţionare optimă pe piaţa de achiziţii garantează o logistică sigură şi fără sincope. Relaţiile de lungă durată cu clienţii şi partenerii noştri reprezintă scopul nostru declarat - cu ajutorul ambalajelor durabile cu valoare recunoscută!