Rootline

Goerner Bionics

Content

Inovaţie naturală. Circuit natural. Natural cu un pas înainte.

Furnicile cară crenguţele căzute la muşuroi, păsările folosesc firele de iarbă rupte pentru cuiburi. În natură nu există deşeuri. După ce şi-au epuizat funcţia iniţială, ambalajele naturale capătă noi atribuţii în circuitul biologic – şi întreţin astfel viaţa!

Goerner Bionics îşi acordă timpul necesar pentru a cerceta în detaliu procesele naturale şi pentru a adapta inepuizabila cunoaştere naturală la tehnologia ambalajelor. Identificarea caracteristicilor constructive funcţionale, identificarea principiilor naturale şi aprecierea naturii ca furnizor de idei. Totodată, obiectivul nostru suprem este următorul: înlocuirea substanţelor greu degradabile şi scumpe precum plasticul sau aluminiul cu materialele ecologice şi înlesnirea modalităţilor de marketing diferenţiate.

Durabilitatea nu este doar un cuvânt la modă – este posibilitatea de a modela viitorul. În materie de ambalaje, aceasta presupune producerea de ambalaje reciclabile, cu funcţionare, aspect şi durabilitate unice!

 

 

Goerner Bionics

 

 

Goerner Bionics

 

 

Entuziasmul pentru noutate este drogul creativităţii!

...în cazul echipei Goerner, fiecare test antidoping individual ar avea un rezultat pozitiv. Acest entuziasm îl împărtăşim cu partenerii din reţeaua noastră internaţională, care ne calcă zilnic pe urme, pentru a dezvolta soluţiile optime pentru clienţii noştri.

Pentru că numai pe o fundaţie stabilă se pot clădi lucruri importante. Şi acesta este scopul nostru: Să dezvoltăm idei de ambalaje pe termen lung, durabile şi ecologice pentru clienţii noştri.