Rootline

Goerner Bionics

InnoWays

Content

La Goerner Bionics, fiecare inovație își scrie propria poveste.

Fiind cel mai mare consumator de materiale plastice din lume, inovațiile din industria ambalajelor au deja statutul de sustenabilitate. Pentru că promovează conștientizarea problemei, acolo unde există încă un deficit și stimulează o concurență cu adevărat sănătoasă cu toți cei care, ca și noi, se angajează pe deplin să reducă la minimum impactul asupra mediului.
 

Patru tehnicieni vorbesc pe o mașină de producție nouă.

InnoWays este procesul de inovare așa cum îl înțelegem la Goerner Bionics.

Fiecare produs care poate reduce utilizarea materialelor plastice de unică folosință este un beneficiu pentru mediul nostru înconjurător.

Ne mai amintim cât de dificil a fost un prim proiect de dezvoltare cu un partener, cât de mult a durat să ne dăm seama că tehnologia acestor produse nu era încă la maturitate deplină și trebuia să fie co-dezvoltată de către noi. De asemenea, confecționarea de scule trebuie dezvoltată continuu pentru a face posibile noi tehnologii și aplicații. Renunțarea a fost întotdeauna un subiect. Dar atunci am decis să mergem înainte, iar după A am mai spus B. Astăzi suntem mândri că putem arăta produse care deja așteaptă cu nerăbdare să fie prezentate pe piață.

 

Graficul arată un rezumat al ceea ce contează pentru noi la Goerner atunci când aventurăm aventura inovației cu partenerii noștri.

 


 

Ambalaj în numele mediului.

Goerner nu cunoaște decât un singur scop: minimizarea impactului ecologic. Această misiune comună ne face aliați și parteneri.

Viziunea noastră este să păstrăm un mediu înconjurător acceptabil pentru cât mai multe viețuitoare și habitate.

În termeni concreți, acest lucru înseamnă că ne punem la dispoziție tot Know-How-ul și resursele noastre pentru a acționa cu forță deplină în direcția viziunii noastre.

Prin urmare, evoluțiile noastre nu cunosc decât o direcție. Durabilitate prin minimizarea impactului asupra mediului. Pentru toate produsele noastre.

Sub această premisă, așteptăm cu nerăbdare următoarele sarcini de dezvoltare cu partenerii noștri actuali și viitori.

Graficul arată ciclul de la extracția de materii prime certificate prin procese de fabricație ecologice până la materiale și produse ecologice.

 


 

Inovație în progres.

Pe primul loc în relația dintre Goerner și partenerii săi se află relația umană. O comunicare clară și o înțelegere consolidată a viziunii, obiectivelor și angajamentului reciproc față de cauză sunt premise esențiale pentru succesul nostru reciproc.

Mulțumim sincer pentru încrederea pe care nea-ți acordat-o.

 

De asemenea, mulțumim și acelor parteneri, pe care nu îi putem numi aici, deoarece proiectele curente sunt protejate prin declarații de confidențialitate.

Mai mult GBfiber

Două capete umane simbolizate, cu conținut de gândire durabilă.

 


 

 Aussprache lernen Învelișul cadou albastru pentru ochelarii Murano pe care l-am dezvoltat împreună cu Nestlé este prezentat în 3 puncte de vedere diferite.

Cutie cadou Nestlé

Cerință:
Soluție de ambalare durabilă constând din materii prime regenerabile. Ambalajul trebuie să sublinieze asociativ valoarea apei și să protejeze conținutul de înaltă calitate pentru transportul internațional.

Material:
Celuloză, 100% compostabilă industrial.

Procesul de fabricație aplicat:
Fibra fasonată Normpack. După suspensia în apă, celuloza din fibre naturale este formată într-un ambalaj tridimensional.

Provocări speciale:
Protecția paharelor cu pereți subțiri, din sticlă de Murano, prin fixarea pe fundul paharului și lăsarea liberă a marginilor paharului , au constituit cerințe deosebite pentru confecționarea sculelor noastre.

 

 

Învelișul cadou maro pentru plăci ceramice handmade pe care le-am dezvoltat cu Nestlé este prezentat în 3 puncte de vedere diferite. O cutie de carton cu un caracter nobil.

Ambalaj cadou Nestlé

Sarcina:
Ambalaje de înaltă calitate pentru cadouri și transport, pentru platouri design, realizate manual, din materii prime regenerabile, pentru transport internațional. Tehnologia Haptic trebuie să facă simțită valoarea și sustenabilitatea.

Procesul de fabricație aplicat:
Inlays: Fibra fasonată Normpack. Ambalaj exterior: imprimare ofset pe carton din celuloză pură, ștanțat și lipit.

Implementare:
Imprimarea monocromă a suprafeței interioare aspre a cutiei și utilizarea ulterioară ca și suprafață exterioară. Pentru partea interioară s-a folosit celuloză pură, care a fost colorată în aceeași nuanță cu ambalajul exterior. Instrucțiunile de asamblare au fost imprimate în inlays.

Provocare specială:
Potrivirea culorilor între două procese de producție diferite.

 

 

Aspectul natural cu purtători de carton colorați pentru Neuroth, care își pot împacheta și proteja dispozitivele de înaltă calitate și sensibile cu această dezvoltare într-un mod durabil.

Neuroth protecție auditivă earwear

Dezvoltat de Georg Wanker & Boschi pentru Neuroth.

Cartonul reciclat a jucat un rol important în acest ambalaj pentru vânzare și transport. Soluția durabilă și economică pentru produsele NEUROTH poate fi expediată sau oferită direct clientului, în magazin.

Ambalajul constă dintr-un carton imprimat ofset pe ambele părți, pe care este lipită o bucată din fibre fasonate.

În ambele procese de producție, cartonul reciclat a fost utilizat în mod deliberat pentru a evidenția sustenabilitatea și reciclabilitatea produsului de ambalare. Acest lucru a dovedit că ambalajele din fibre fasonate pe bază de celuloză sunt foarte potrivite și pentru produsele sensibile.