Rootline

Goerner Bionics

GBfiber

Content

GBfiber Logo
Anunțul nostru pentru FachPack de anul acesta din Nürnberg este tema principală a standului nostru, căruia ne-am dedicat în totalitate temei mărilor. Montat pe el, ultima noastră inovație GBfiber, arătată folosind exemplul unei incrustări parțial de ciocolată din producția noastră.

Packaging. Generația viitoare.

În prezent, suntem deosebit de încântați să prezentăm GBfiber, cea mai recentă inovație a firmei Goerner.

Un ambalaj format din fibre de celuloză pură, apă și vopsea, care corespunde tuturor cerințelor esențiale ale proceselor de fabricație industrială. Tehnologia este dezvoltată pentru intrarea pe piață și, conform estimării noastre, are un potențial mare pentru a ancora ferm, odată pentru totdeauna, în înțelegerea clientului, caracterul evident al soluțiilor de ambalare durabile.

Am reușit să realizăm aceasta datorită expertului nostru Wilhelm Siller-Goerner și echipei sale, care au dezvoltat tehnologia procesuală elaborată în cooperare cu un partener al companiei. Suntem mândri de asta.

În plus, am inovat în mod decisiv producerea sculelor noastre și am obținut informații valoroase din derularea proceselor de inovare care ne vor ajuta să-i sprijinim mai bine pe partenerii noștri de dezvoltare viitori în preocupările lor de inovare și dezvoltare.

Așteptăm deja cu interes următoarele provocări ale partenerilor industriali responsabili, care, ca și noi, doresc să facă tot ce le stă în putință pentru a reduce drastic impactul asupra mediului.

 


 

La alternative se poate renunța.

GBfiber a fost certificat și aprobat de institutul german ISEGA pentru contact direct cu alimentele.

GBfiber își poate permite compararea costurilor cu piesele de unică folosință din material plastic termoformat. Dar în loc să provoace deșeuri de plastic, noutatea noastră poate fi reciclată 100% la hârtie reciclabilă și reintegrată complet în ciclurile naturale.

În comparație cu alte soluții durabile ale concurenților noștri, GBfiber e format din fibre de celuloză pură provenite din surse de materie primă certificate FSC, apă și cantități mici de vopsea. Nimic altceva. Drept urmare, putem renunța complet la amidonul industrial alimentar și stabilim noi standarde în ceea ce privește puritatea.

Ambalajele durabile devin din ce în ce mai importante pentru comportamentul cumpărătorului. * De acum, industria le poate oferi 100% clienților săi. Acest lucru nu ar trebui numit o alternativă, ci un nou standard.

Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm pentru prima dată GBfiber la FachPack 2019.

 

* Sursa: Cercetarea Pro Carton pentru percepția
  consumatorilor europeni asupra ambalajelor.

 

Continuați să contactați

Noutatea noastră GBfiber în mare. Tava cu bomboane de ciocolată parțial umplute în galben-verde subtil, în mijloc sigla Goerner Formpack.
Următoarea generație biscuiți rătăciți. Un pachet de cookie-uri pe jumătate deschis, cu partea interioară extrasă, care a fost folosită anterior doar din plastic. De acum pulpa. La mijloc sigla GBfiber.