Rootline

Goerner Bionics

Content

Inovaţie naturală. Circuit natural. Natural cu un pas înainte.

Anual, doar în spaţiul european ajung la groapa de gunoi şi în instalaţiile de incinerare aproximativ 3 miliarde de tone de materiale valoroase. Habitatele ajung în paragină. Energia este risipită, natura a luat-o razna.

Motive suficiente pentru a chibzui bine la principiul de acţionare necesar pentru o utilizare cu menajarea resurselor finite şi pentru a asigura stabilitatea şi capacitatea de regenerare a acestora. Un bun motiv pentru Goerner de a gândi şi acţiona pe termen lung, întrucât şi majorităţii clienţilor îi este din ce în ce mai clar că multe situaţii, precum poluarea pustiitoare a mediului cu plastic sunt provocate chiar de oameni şi că se caută urgent soluţii alternative.

Baza ambalajelor ecologice sunt materialele reutilizabile şi naturale. Materia primă provine din natură şi se întoarce în cele din urmă în natură. Goerner Bionics livrează ambalaje unice, care se disting pe piaţă şi înlesnesc un „marketing verde“.

 

Aflaţi mai multe

Goerner Bionics

 


 

Goerner Bionics

Ambalare din dispoziţia naturii - natura ne furnizează concepte geniale.

Aceasta găseşte mereu soluţii fascinante care ne uimesc şi din care putem învăţa.

Având în vedere numeroasele probleme de mediu nerezolvate, este evident că omenirea va apela mai mult ca oricând la materiale naturale, care sunt economice şi ecologice totodată.

De aceea, ne folosim cu mare pasiune de principiile din natură şi aplicăm cunoştinţele cu creativitate şi spirit de pionierat în soluţii de ambalare geniale. Ideile de ambalaje astfel rezultate sunt optimizate şi menajează resursele şi permit un marketing natural. La Goerner Bionics nu se îmbină doar două domenii esenţiale din industria ambalajelor: componentele fasonate pe bază de fibre şi cutiile pliante, ci Goerner Bionics se foloseşte şi de alte materiale naturale adecvate pentru ambalaje diferenţiate.

 

Aflaţi mai multe

 


 

Ne ghidăm după cele mai bune minţi...

Lumea aparţine celor curajoşi şi creativi! Natura şi progresul nu sunt legate în mod natural. Dimpotrivă. Dovadă industrializarea fără limite din ultimele decenii care a însemnat o exploatare brutală, prădalnică a naturii.

Din fericire au exista întotdeauna oameni care au recunoscut cu respect şi apreciere principiile naturii şi le-au utilizat pentru o dezvoltare ulterioară ecologică. Aceste este reperul nostru - atunci când ne utilizăm capacitatea de reprezentare şi urmărim să dezvoltăm soluţii de ambalare de viitor, competitive pe piaţă pentru clienţii noştri, împreună cu cercetători de bază şi inventatori inteligenţi din toată lumea– în atelierul nostru Da Vinci.

 

Aflaţi mai multe

 

 

Goerner Bionics